Maatregelen omtrent het coronavirus

Salon Schouten gaat woensdag 3 maart weer open.

Voor de gezondheid van onze werknemers en voor u als klant zijn wij genoodzaakt onze salon helaas tijdelijk te moeten sluiten en wij zijn woensdag 3 maart weer open!.
Met pijn in ons hart maar met een goed verstand zijn wij tot dit besluit gekomen.
Mocht u een afspraak hebben staan dan zullen wij uiteraard contact met u opnemen mits wij uw gegevens hebben.
Excuses voor het ongemak.
Voor verdere informatie volg ons op Facebook dan houden wij u op de hoogte.
Groeten van Team Salon Schouten!

 

Verfpakket bestellen voor bestaande klanten.

Als service bieden wij speciaal voor onze bestaande klanten een aangepast uitgroei pakket op maat aan welke u gemakkelijk via het onderstaande formulier kunt bestellen. Deze kunt u na betaling bij Salon Schouten afhalen of laten bezorgen. Zo kunt u in deze barre tijden uw kapsel thuis op kleur brengen met onze professionele producten van Indola. Wij zorgen ervoor dat de kleur zoveel mogelijk aan uw wens voldoet.

U ontvangt van ons een pakket met daarin:

- Haarverf/waterstofperoxide

- Wegwerphandschoenen

- Wegwerphanddoek

- Wegwerpmantel

- Mengbakje, kwast en kam*

- Instructies

*Mengbakje, kwast en kam blijven eigendom van Salon Schouten. Deze kunt u bij het volgende bezoek bij ons retourneren.

 

Waarom alleen voor bestaande klanten?

Omdat Salon Schouten bekend is met het type haar en haarkleur van bestaande klanten, zijn wij bekend met kleuren en wensen. Daarom is het mogelijk om deze kleurpakketten op maat samen te stellen en klantgericht te leveren.

 

Bestellen

U kunt uw bestelling wekelijks op zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur komen afhalen bij het afhaalloket van Salon Schouten of wij komen het bij u langs brengen voor €3,-.

Vul in het onderstaande formulier uw contactgegevens, betaal- en leveringsopties in en klik op bestellen. U ontvangt van ons een e-mail met bestelbevestiging en betaalgegevens.

Indien u deze komt afhalen kunt u deze ook contactloos bij de kassa afrekenen en als wij de bestelling brengen, kunt u het bedrag van de bestelling met een 'Tikkie' overmaken.

 

U kunt uw verfpakket op deze pagina bestellen